Menu
Kurv

Cigaretetuier og tobakspunge

Smuk opbevaring af din tobak i kvalitetslæder fra Alpenleder.

Opbevar din tobak med stil

Din tobak skal opbevares så kvaliteten ikke påvirkes. Vi har udviklet og designet tobakspunge og cigaretetuier der både ser godt og og beskytter dine produkter. 

Tobakspung i læder

Vi anvender ægte bøffellæder der kun bliver pænere med tiden.

BURLEY - stilfuldt cigaretetuiet i farven brandyDette cigaretetui er lavet af højkvalitets læder og er perfekt for dig, som vil opbevare dine cigaretter et sikkert sted. Etuiet passer til en standard pakke cigaretter og toppen af etuiet er forstærket, sådan at cigaretterne ikke bliver beskadiget. Ci..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
HAVANNA Tobakspung HAVANNA Tobakspung
Udsolgt
HAVANNA - lækker tobakspung i brunt læderHAVANNA er en virkelig flot og behageligt tobakspung i læder. Vil du skille dig ud fra mængde, så bør du vælge denne håndsyede topkvalitets tobakspung i en mørke farve. En rigtig elegant og stilfuld læderpung, der sikrer og beskytter dine ting. Kvaliteten tal..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
KENTUCKY Tobakspung KENTUCKY Tobakspung
Udsolgt
KENTUCKY - lækker tobakspung i læder i farven brandyKENTUCKY er en virkelig flot og behageligt tobakspung i læder. Vil du skille dig ud fra mængde, så bør du vælge denne håndsyede topkvalitets tobakspung i en mørke farve. En rigtig elegant og stilfuld læderpung, der sikrer og beskytter dine ting. Kv..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
MARYLAND Tobakspung MARYLAND Tobakspung
Udsolgt
Lækker tobakspung i læder i farven brandyDenne tobakspung fra Alpenleder er lavet af smukt mørk læder i høj kvalitet. Tobakspungen er lavet til dig, som har brug for et sikkert sted til din tobak og dine cigaretpapirer. Tobakspungen er også udstyret med en revolutionerende teknologi fra Alpenleder, ..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
PERGEU Tobakspung
Udsolgt
PERGEU - lækker tobakspung i brunt læderPERGEU er en virkelig flot og lækker tobakspung i læder. Vil du skille dig ud fra mængde, så bør du vælge denne håndsyede tobakspung i mørkt brunt læder. En rigtig elegant og stilfuld læderpung, der sikrer og beskytter din tobak. Kvaliteten taler for sig selv,..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
SHAQ Tobakspung - Brandy SHAQ Tobakspung - Brandy
Udsolgt
Lækker tobakspung i læder i farven brandySHAQ er en virkelig flot og behageligt tobakspung i læder. Vil du skille dig ud fra mængde, så bør du vælge denne håndsyede topkvalitets tobakspung i en mørke farve. En rigtig elegant og stilfuld læderpung, der sikrer og beskytter dine ting. Kvaliteten taler ..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
SMYRNA Tobakspung - Brandy SMYRNA Tobakspung - Brandy
Udsolgt
SMYRNA - lækker tobakspung i brunt læderSMYRNA er en virkelig flot og lækker tobakspung i læder. Vil du skille dig ud fra mængde, så bør du vælge denne håndsyede tobakspung i en flot brun læder. En rigtig elegant og stilfuld læderpung til tobak, der sikrer og beskytter din tobak. Kvaliteten taler fo..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
TEXAS - et stilfuldt etui til dine cigaretter i brunt læderDette cigaretetui er lavet af højkvalitets læder og er perfekt for dig, som vil opbevare dine cigaretter et sikkert sted. Etuiet passer til en standard pakke cigaretter og toppen af etuiet er forstærket, sådan at cigaretterne ikke bliver bes..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
BRUYERE - stilfuld pibetaske i farven brandyAlpenleders BRUYERE er en smuk taske til piberygeren, der ønsker et klassisk og stilfuldt look. Den ivrige pibebruger vil få megen nytte af BRUYERE, da Alpenleder lover 30 års garanti.Specifikationer for BRUYERE pibtaske:Mål: Højde 8 cm, bredde 16 cm, dybd..
599 DKK
Ekskl. Moms:479 DKK
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)