Menu
Kurv

Notesblokke og omslag

Hold styr på dine noter med disse eminente læderomslag og mapper i høj kvalitet fra Alpenleder. Notesblokke i A4, A5 og A6 sælges separat.

AUSTIN læderomslag til A6 notesblok i farven coffeeLækkert og tidsløst læderomslag, der passer til A6 format (14,8 x 10,5 cm) notespapir. AUSTIN fra Alpenleder vil sikre, at du er den mest stilfulde på kontoret og ude hos kunder i de næste mange år - Alpenleder giver nemlig 30 års garanti!A6 indsats..
229 DKK
Ekskl. Moms:183 DKK
File Sleeve mappe i læder i farven brandyStilren kvalitetsmappe i læder. Lædermappen er lavet af det lækreste bøffellæder og er enormt slidstærk. Hav den med dig når du skal til møder og opbevar dine vigtige dokumenter i denne elegante og behagelige mappe. Mappen er håndsyet og bliver flottere me..
679 DKK
Ekskl. Moms:543 DKK
File Sleeve mappe i læder i farven cognacStilren kvalitetsmappe i læder. Lædermappen er lavet af det lækreste bøffellæder og er enormt slidstærk. Hav den med dig når du skal til møder og opbevar dine vigtige dokumenter i denne elegante og behagelige mappe. Mappen er håndsyet og bliver flottere med t..
679 DKK
Ekskl. Moms:543 DKK
HOUSTON Læderomslag til A5 - Coffee HOUSTON Læderomslag til A5 - Coffee
Udsolgt
HOUSTON - Raffineret omslag til A5 i læder i farven coffeeHOUSTON er et meget elegant omslag i topkvalitets læder - et yderst flot håndværk. Den lækre mappe i læder er smart og håndsyet. Lædermappen er god til, at du nemt kan holde styr og finde dine vigtige papirer. Ydermere er der plads til en kug..
299 DKK
Ekskl. Moms:239 DKK
NOTESBLOK A5 til HOUSTON mappeDenne notesblok er til dig, der har brug for en smart notesblok på arbejdet. Notesblokken er smart og holdbar. Notesblokken passer til læderomslaget HOUSTON, som har en meget god holdbarhed og et stilrent design...
99 DKK
Ekskl. Moms:79 DKK
LUZERN - Notesblokmappe til A4 i læder i farven coffeeLUZERN er en lækker og praktisk notesblokmappe til at holde styr på alle dine vigtige noter til arbejdet. Opbevar vigtige dokumenter og visitkort i denne flotte mappe i læder. Der er også plads til andre salgsrelaterede dokumenter. Det er muligt ..
1.099 DKK
Ekskl. Moms:879 DKK
PAPERS dokumentmappe i brunt læderAlpenleders PAPERS dokumentmappe hjælper dig med at holde styr på dine visitkort, papirer og dokumenter, når du er hos kunder eller på arbejde. Her er plads til lidt af hvert. I venstre sider findes der tre forskellige lommer til visitkort og DIN A4 papirer. Til høj..
749 DKK
Ekskl. Moms:599 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)