Menu
Kurv

Livsstil

Livsstilsprodukter i kvalitetslæder. Tag Alpenleders flotte tidsløse stil med fra arbejdsfæren ind i hobbyrummet.

Et sikker valg

Vi tilbyder 365 dages fuld returret på alle vores produkter. Det gør dit køb fra Alpenleder til et sikkert valg og en god gaveide.

ALPENGLÜHEN - lækre læder grillhandsker i farven coffeeALPENGLÜHEN er et par yderste flotte og behagelige grillhandsker, der er et must have for enhver grillmester! Beskyt dine hænder og håndled mod den høje varme fra grillen og kulene samt eventuelle gnister og håndter grill spydende uden stang..
529 DKK
Ekskl. Moms:423 DKK
ALPENGLÜHEN Læder Grillhandsker - Cognac ALPENGLÜHEN Læder Grillhandsker - Cognac
Udsolgt
ALPENGLÜHEN - lækre lædergrillhandsker i farven cognacALPENGLÜHEN er et par yderste flotte og behagelige grillhandsker, der er et must have for enhver grillmester! Beskyt dine hænder og håndled mod den høje varme fra grillen og kulene samt eventuelle gnister og håndter grill spydende uden stang elle..
529 DKK
Ekskl. Moms:423 DKK
ALPENSECHSER - unik flaskeholder i brunt læderTil dig, der ønsker en praktisk og lækker taske! ALPENSECHSER er velegnet til at holde og opbevarer dine drikkevare, når du enten er på vej hen til naboens havefest eller blot skal en tur hen til stranden. Den kan også bruges som stilren opbevaring..
899 DKK
Ekskl. Moms:719 DKK
ALPENSECHSER - unik flaskeholder i brunt læderTil dig, der ønsker en praktisk og lækker taske! ALPENSECHSER er velegnet til at holde og opbevarer dine drikkevare, når du enten er på vej hen til naboens havefest eller blot skal en tur hen til stranden. Den kan også bruges som stilren opbevaring på kø..
899 DKK
Ekskl. Moms:719 DKK
APRON ruskinds grillforklæde i farven suede (mørk ruskind)Alpenleder er førende indenfor produktdesign, hvilket kommer til udtryk i deres APRON grillforklæde. Det smukke og ydersteunikke grillforklæde består 100% af ruskind og er syet i hånden. Grillforklædet er et must have hos grill-entusiasten og..
999 DKK
Ekskl. Moms:799 DKK
Værktøjsrullen AVUS i ægte brunt bøffellæderAVUS er et must-have til den stilbevidste handyman eller ditto professionelle håndværker. Pladser til 15 forskellige stykker værktøj, der holdes på plads i ruskindslommer.Beskytter dit værktøj under transport og opbevaring AVUS er lavet i 2,0 mm tyk og for..
749 DKK
Ekskl. Moms:599 DKK
CASTELLO - en håndsyet penseltaske i læder i farven coffeeCASTELLO er en stor, stilet og professionelle penseltaske lavet i bøffellæder i højeste kvalitet i farven coffee. CASTELLO er super nem at rengøre og perfekt til opbevaring af dine pensler. I denne elegante og funktionelle penseltaske, er der..
749 DKK
Ekskl. Moms:599 DKK
FUNKENFEUER læder grillforklæde i brunt læderAlpenleder er førende indenfor produktdesign, hvilket kommer til udtryk i deres FUNKENFEUER grillforklæde. Det smukke og yderste unikke grillforklæde består af ægte fuldkornet kvalitetslæder og er syet i hånden. Grillforklædet er et must have hos grill-en..
1.279 DKK
Ekskl. Moms:1.023 DKK
FUNKENFEUER læder grillforklæde i brunt læderAlpenleder er førende indenfor produktdesign, hvilket kommer til udtryk i deres FUNKENFEUER grillforklæde. Det smukke og yderste unikke grillforklæde består af ægte fuldkornet kvalitetslæder og er syet i hånden. Grillforklædet er et must have hos grill-en..
1.279 DKK
Ekskl. Moms:1.023 DKK
FUNKENFEUER læder grillforklæde i mørkt ruskindAlpenleder er førende indenfor produktdesign, hvilket kommer til udtryk i deres FUNKENFEUER grillforklæde. Det smukke og yderste unikke grillforklæde består af ægte fuldkornet kvalitetslæder og er syet i hånden. Grillforklædet er et must have hos grill-..
1.649 DKK
Ekskl. Moms:1.319 DKK
HUNTER - smuk geværtaske i kvalitets læder i farven cognacHUNTER er en ekstravagant geværtaske i læder, der også kan bruges som en jagttaske, når du er ude i markerne eksempelvis. HUNTER hjælper dig med en nem og sikkert transport af din riffel. Geværtasken i læder er i et slidstærkt materiale og me..
1.949 DKK
Ekskl. Moms:1.559 DKK
MARCUS læder dåsekøler i farven cognacMARCUS giver dig eksklusiv opbevaring af øl og sodavandsdåser. Brug den på skovtur, festival eller på en herretur. Takket være det isolerende lag forbliver op til fem dåser godt afkølet over en længere periode - den sjette dåse kan placeres i skulderstroppe..
679 DKK
Ekskl. Moms:543 DKK
ROSENSTRAUCH - et smukt haveforklæde i farven cognacElegant haveforklæde med Alpenleders kendte livstid garanti - din sikkerhed for god kvalitet. ROSENSTRAUCH har finde detaljer, lommer og holder til dine arbejdshandsker og haveskovl. Tag livsgreb med havens ukrudt iklædt dette slidstærke haveforklæ..
599 DKK
Ekskl. Moms:479 DKK
Viser 1 til 13 af 13 (1 sider)