Menu
Kurv

Gymnastikpose

BUFFALO rygsæk i læder i farven coffeeBUFFALO rygsækken er en klassiker på trekking og vandrestier. Det er en smart, elegant og praktisk rygsæk i højeste kvalitet fra Alpenleder. Rygsækken i læder er ikke kun til studiebrug eller arbejdsbrug grundet størrelsen, men er også oplagt at have med til van..
1.699 DKK
Ekskl. Moms:1.359 DKK
JACBOS WAY - trendy læderrygsæk i farven brandyJACOB'S WAY er en smuk læderrygsæk i et klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen på vej til arbejde. Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Flappen, med dens justerbare ..
1.649 DKK
Ekskl. Moms:1.319 DKK
JACBOS WAY - trendy læderrygsæk i farven cognacJACOB'S WAY er en smuk læderrygsæk i et klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen på vej til arbejde. Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Flappen, med dens justerbare ..
1.649 DKK
Ekskl. Moms:1.319 DKK
MERAN - fed rygsæk i farven cognacMERAN er en yderst fashionabel city backpack til kvinder. MERAN består af et hovedrum med et stort indkapslingsrum, to riller til dankort, en mobiltelefonlomme og to kuglepensholdere. Den ekstra lange lynlås gør, at rygsækken kan åbnes særligt bredt, så du hurtigt k..
979 DKK
Ekskl. Moms:783 DKK
MOUNTAINSIDE - Utrolig elegant og attraktiv rygsæk i smukt læderMOUNTAINSIDE rygsækken er mere end bare praktisk. Den sportslige rygsæk med det inspirerende design, appellerer både til den aktive og den modebevidste person. Rygsækken er ideel til dig, der benytter sig af den offentlige transport i b..
1.999 DKK
Ekskl. Moms:1.599 DKK
SCRAMBLER rygsæk i farven brandySCRAMBLER er ikke bare en forretnings- og fritidsrygsæk - det er et stilistisk udråbstegn. Med sin ekstra bred skulderrem sikrer den ikke kun den højeste komfort, men understreger også et maskulint udseende. De to patchlommer på forsiden af ​​bæltet bidrager også til ..
1.899 DKK
Ekskl. Moms:1.519 DKK
SCRAMBLER rygsæk i farven cognacSCRAMBLER er ikke bare en forretnings- og fritidsrygsæk - det er et stilistisk udråbstegn. Med sin ekstra bred skulderrem sikrer den ikke kun den højeste komfort, men understreger også et maskulint udseende. De to patchlommer på forsiden af ​​bæltet bidrager også til ..
1.899 DKK
Ekskl. Moms:1.519 DKK
ZERMATT - fed bypose i farven sort ibenholtZermatt bypose/gymnastikpose er både til den sporty type, der vil forblive stilren og unik når man tager ned i sin sportsklub, eller dig, der skal på shoppetur. Det rummelige hovedrum har en lomme med lynlås, der beskytter, og holder styr på, dine nøgler og..
449 DKK
Ekskl. Moms:359 DKK
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)