Menu
Kurv

Rygsække

Rygsække i kvalitetslæder fra Alpenleder. I vores sortiment finder du mange forskellige modeller. Fælles for dette sortiment er at taskerne kan bæres på ryggen.

Rygsække til mænd

Vi mener at en god rygsæk er en rygsæk i læder med mange formål. Vores rygsække og tur tasker er produceret i ægte bøffellæder uden samlinger. Det giver et flot udtryk men også en utrolig stærk kvalitet. Vores rygsække har et flot retro udtryk der kun bliver pænere med tiden.

Rygsække til kvinder

I vores sortiment af rygsække til kvinder, finder du lækre tasker i flot design. Vores rygsække med hjul kan afhjælpe, hvis du har en tung rygsæk, eller skal bære tasken over længere afstande.

Skoletaske i læder

Flere af vores tasker er helt optimale til skole og studiebrug. Se nyheden i vores sortiment: Mountainside med roll top lukning. Har du mange bøger eller ikke ønsker at belaste ryggen med tunge løft, så skal du vælge en rygsæk med hjul.

BOZEN forretningsrygsæk i brunt læderRygsækken fra Alpenleder er et must, hvis du skal på forretningsrejse og ønsker at have en læderrygsæk, der er praktisk og som også kan bruges til hverdag. BOZEN er en elegant læderrygsæk med et retro udtryk, der giver rygsækken kant. Rygsækken adskiller sig fra ..
1.999 DKK
Ekskl. Moms:1.599 DKK
BROOKS - klassisk skuldertaske i farven brandyBROOKS  skuldertaske er en fire-i-én taske til alle lejligheder. Tasken kan bruges som en mappetaske, rygsæk, cykeltaske eller skuldertaske på grund af det store antal "øjenlåg" som skulderremmen kan fastgøres forskelligt i. Med BROOKS har du masser..
2.099 DKK
Ekskl. Moms:1.679 DKK
BROOKS - klassisk skuldertaske i farven cognacBROOKS  skuldertaske er en fire-i-én taske til alle lejligheder. Tasken kan bruges som en mappetaske, rygsæk, cykeltaske eller skuldertaske på grund af det store antal "øjenlåg" som skulderremmen kan fastgøres forskelligt i. Med BROOKS har du masser..
2.099 DKK
Ekskl. Moms:1.679 DKK
BUFFALO rygsæk i læder i farven coffeeBUFFALO rygsækken er en klassiker på trekking og vandrestier. Det er en smart, elegant og praktisk rygsæk i højeste kvalitet fra Alpenleder. Rygsækken i læder er ikke kun til studiebrug eller arbejdsbrug grundet størrelsen, men er også oplagt at have med til van..
1.699 DKK
Ekskl. Moms:1.359 DKK
DIPLOMAT forretningstaske i farven naturbrunDIPLOMAT er en lækker skuldertaske i læder af højeste kvalitet. Forretningstasken kan både bruges som computertaske til en bærbare computer (Op til 15 tommer) og til opbevaring af vigtige dokumenter. I det ene af de store hovedrum er der både mobillomme, k..
1.399 DKK
Ekskl. Moms:1.119 DKK
DIPLOMAT forretningstaske i farven sortDIPLOMAT er en lækker skuldertaske i læder af højeste kvalitet. Forretningstasken kan både bruges som computertaske til en bærbare computer (Op til 15 tommer) og til opbevaring af vigtige dokumenter. I det ene af de store hovedrum er der både mobillomme, kortho..
1.399 DKK
Ekskl. Moms:1.119 DKK
JACBOS WAY - trendy læderrygsæk i farven brandyJACOB'S WAY er en smuk læderrygsæk i et klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen på vej til arbejde. Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Flappen, med dens justerbare ..
1.649 DKK
Ekskl. Moms:1.319 DKK
JACBOS WAY - trendy læderrygsæk i farven cognacJACOB'S WAY er en smuk læderrygsæk i et klassiske taskeformat, der inspirerer både som en stilfuld ledsager til fritid og hobby såvel som i hverdagen på vej til arbejde. Det store hovedrum er trukket sammen med en læderrem. Flappen, med dens justerbare ..
1.649 DKK
Ekskl. Moms:1.319 DKK
MERAN - fed rygsæk i farven cognacMERAN er en yderst fashionabel city backpack til kvinder. MERAN består af et hovedrum med et stort indkapslingsrum, to riller til dankort, en mobiltelefonlomme og to kuglepensholdere. Den ekstra lange lynlås gør, at rygsækken kan åbnes særligt bredt, så du hurtigt k..
979 DKK
Ekskl. Moms:783 DKK
MOUNTAINSIDE - Utrolig elegant og attraktiv rygsæk i smukt læderMOUNTAINSIDE rygsækken er mere end bare praktisk. Den sportslige rygsæk med det inspirerende design, appellerer både til den aktive og den modebevidste person. Rygsækken er ideel til dig, der benytter sig af den offentlige transport i b..
1.999 DKK
Ekskl. Moms:1.599 DKK
SCRAMBLER rygsæk i farven brandySCRAMBLER er ikke bare en forretnings- og fritidsrygsæk - det er et stilistisk udråbstegn. Med sin ekstra bred skulderrem sikrer den ikke kun den højeste komfort, men understreger også et maskulint udseende. De to patchlommer på forsiden af ​​bæltet bidrager også til ..
1.899 DKK
Ekskl. Moms:1.519 DKK
SCRAMBLER rygsæk i farven cognacSCRAMBLER er ikke bare en forretnings- og fritidsrygsæk - det er et stilistisk udråbstegn. Med sin ekstra bred skulderrem sikrer den ikke kun den højeste komfort, men understreger også et maskulint udseende. De to patchlommer på forsiden af ​​bæltet bidrager også til ..
1.899 DKK
Ekskl. Moms:1.519 DKK
ZERMATT - fed bypose i farven sort ibenholtZermatt bypose/gymnastikpose er både til den sporty type, der vil forblive stilren og unik når man tager ned i sin sportsklub, eller dig, der skal på shoppetur. Det rummelige hovedrum har en lomme med lynlås, der beskytter, og holder styr på, dine nøgler og..
449 DKK
Ekskl. Moms:359 DKK
Viser 1 til 13 af 13 (1 sider)