Menu
Kurv

Trolley tasker

Trolley tasker og kufferter er det helt rigtige valg til rejsen. De gør det let at komme rundt med tung baggage fra terminalen til bilen. De roterende hjul på trolley tasken giver god bevægelsesfrihed til den rejsende. Denne type taske er altid det bedste valg til de rejsende eller hvis du er afsted alene. Mange af vores tasker er indrettet med særlig plads til gadgets, tøj, skjorter eller andre vigtige ejendele. Det gør trolley tasken til en undværlig ledsager på din rejse.

Personlig stil til din rejsetrolley taske

Det at rejse med stil er en vigtig ting for vores kunder. Vores kvalitetslæder er slidstærkt og kan tåle at blive brugt. År efter år. Vores tasker er udformet i flere farver. Vælg mellem Brandy, Ibenholt, Coffee og Cognac. Da Læder er et naturligt materiale, vil din taske have et unikt udtryk, der gør den helt din egen.

Store rejsetasker til den længere rejse

Skal du på et længere udlandsophold, så er vores rejsetasker med trolley hjul det helt rigtige valg. Her skal du kigge efter modellerne ROM og Zürich. Taskerne har god plads til ekstra baggage i et design der gør dem særligt anvendelige. Vores trolley tasker til den længere rejse, indeholder ekstra rum til gadgets og hvad du ellers kan forestille dig at skulle bruge på din rejse.

ACHENSEE - smuk trolley taske i farven brandy   Alpenleders ACHENSEE model er en eksklusiv rejse-trolley, der er kabine-venlig og har indbygget rygsæk funktion. Perfekt til dig, som er på farten enten via cykel, metro eller rejser meget. Rejsetrolleyen er produceret i materialer i høj kvalitet...
2.249 DKK
Ekskl. Moms:1.799 DKK
ACHENSEE - smuk trolley taske i farven sort ibenholtAlpenleders ACHENSEE model er en eksklusiv rejse-trolley, der er kabine-venlig og har indbygget rygsæk funktion. Perfekt til dig, som er på farten enten via cykel, metro eller rejser meget. Rejsetrolleyen er produceret i materialer i høj kvalitet. ..
2.249 DKK
Ekskl. Moms:1.799 DKK
Kun 1 stk. Brugt til foto - fremstår som nyACHENSEE - smuk trolley taske i farven sort ibenholtAlpenleders ACHENSEE model er en eksklusiv rejse-trolley, der er kabine-venlig og har indbygget rygsæk funktion. Perfekt til dig, som er på farten enten via cykel, metro eller rejser meget. Rejsetrolleyen ..
2.249 DKK
Ekskl. Moms:1.799 DKK
DENVER - business rejsetaske i brunt læderDENVER businesstrolley er en eksklusiv trolley udført i bøffellæder. En rigtig flot og praktisk trolley med skjulte trolley stænger så den også kan bruges som en computertaske og forretningstaske. Tasken er i rigtig flot brandy-farvet læder, der bliver endnu..
2.399 DKK
Ekskl. Moms:1.919 DKK
DENVER - business rejsetaske i brunt læderDENVER businesstrolley er en eksklusiv trolley udført i bøffellæder. En rigtig flot og praktisk trolley med skjulte trolley stænger så den også kan bruges som en computertaske og forretningstaske. Tasken er i rigtig flot coffee-farvet læder, der bliver endnu..
2.399 DKK
Ekskl. Moms:1.919 DKK
ROM Trolley rejsetaske i farven brandyROM Trolley er en super flot og moderne rejsetaske og er velegnet som håndbagage ved flyrejser. Rejsetasken er udstyret med et stort hovedrum. På begge sider findes rum med lynlås – en stor ydre sidelomme til venstre og et "skjult" indre rum til højre. Trolley s..
2.499 DKK
Ekskl. Moms:1.999 DKK
Rejsetasken ZÜRICH trolley i farven coffee Denne flotte rejsetaske i læder er i en klasse for sig. Rejsetasken er lavet af materialer i høj kvalitet. Rejsetasken har et flot vintage look. Trolleyen har et stort hovedrum samt sidelommer både inde og ude. Der medfølger skulderrem, så tasken kan b..
2.799 DKK
Ekskl. Moms:2.239 DKK
Rejsetasken ZÜRICH trolley i farven brandyDenne flotte rejsetaske i læder er i en klasse for sig. Rejsetasken er lavet af materialer i høj kvalitet. Rejsetasken har et flot vintage look. Trolleyen har et stort hovedrum samt sidelommer både inde og ude. Der medfølger skulderrem, så tasken kan bruges ..
2.799 DKK
Ekskl. Moms:2.239 DKK
AIRPORT - smuk trolleytaske i farven cognac  Alpenleders AIRPORT model er en tidsløs og elegant rejse-trolley. To separate hovedrum adskiller tøjvask og forretningsdokumenter. Rejsetasken er meget rummelig. Trolleyen er produceret med kvalitets materialer, hvor der er anvendt flot bøffellæ..
2.799 DKK
Ekskl. Moms:2.239 DKK
AIRPORT - smuk trolleytaske i farven sort ibenholt  Alpenleders AIRPORT model er en tidsløs og elegant rejse-trolley. To separate hovedrum adskiller tøjvask og forretningsdokumenter. Rejsetasken er meget rummelig. Trolleyen er produceret med kvalitets materialer, hvor der er anvendt flot b..
2.799 DKK
Ekskl. Moms:2.239 DKK
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)